FUTURE FOOD & BIORESSOURCE INNOVATION DK

Projektinformation

  • Startdato

    12.11.2019
  • Slutdato

    31.12.2022
  • Samlede støtteberettigede projektudgifter (kr.)

    40.390.632
  • EU-støtte til projektet (kr.)

    20.138.223
  • Indstillet af

    Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
  • Fond og indsatsområde

    Regionalfonden, Decentrale erhvervsfremmemidler, Innovation i SMV'er
  • Støttemodtagerens navn

    FBCD A/S
  • Støttemodtagers lokalisering (DK-postnummer)

    8830
  • Partnere

    Teknologisk Institut
    Københavns Universitet
    Aarhus Universitet
    Den Erhvervsdrivende Fond Væksthus Midtjylland

Projektresumé

FFBI bygger ovenpå på de erfaringer og resultater, fra tidligere projekter, og har til formål at udvikle et innovationsprogram for fødevarer og bioressourcer, som skal skabe nye innovative produkter/services i danske SMV’er gennem innovationssamarbejder med vidensinstitutioner og på den måde øge antallet af innovative virksomheder.

Projektets målgruppe er danske SMV’er, der er aktive indenfor fødevarer og bioressourcer. Hvert enkelt innovationssamarbejde skal faciliteres individuelt og understøttes med netop de services, den viden og kompetencer, der følger af deltagervirksomhedernes innovationsbehov.

Projektet forventer at opnå 15 virksomheder, der modtager støtte med henblik på at introducerer produkter, der er nye på markedet eller nye for virksomheden. Projektet forventer ydermere at opnå 4 virksomheder, der har udviklet koncepter til nye produkter eller løsninger indenfor projektperioden, samt 8 nye innovative virksomheder efter endt projektperiode.

Se evaluering af projektet (PDF)