Nyhed

Har du tilmeldt dig launch-konferencen den 30. maj i Odense?

Du kan stadig nå at komme med til launch-konferencen for de nye EU-programmer. Konferencen er i Odense mandag den 30. maj 2022.

Vi har åbent for tilmeldinger frem til på torsdag kl. 12.

  • 17. maj 2022
  • Arrangementer, webinarer, konferencer og kampagner
Talere ved Launch Konference

Et udpluk af talerne ved launch-konferencen. Fra venstre: Erhvervsminister Simon Kollerup, EU-kommissær Elisa Ferreira, formand for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse Christian Motzfeldt og vært Tine Gøtzsche.

På konferencen kan du opleve en række forskellige talere, heriblandt erhvervsminister Simon Kollerup, EU-kommissær Elisa Ferreira og formand for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse Christian Motzfeldt.

Frederikke Antonie Schmidt, stifter og kreativ direktør i Roccamore, kommer desuden og fortæller om Roccamores bæredygtighedsrejse og hjælpen fra erhvervsfremmesystemet.

Med otte spændende workshops zoomer vi ind på indholdet i de nye EU-programmer. Derfor skal du allerede ved tilmelding vælge, hvilken workshop du vil deltage i.

Konferencen afrundes med en paneldebat om de lokale erhvervsfyrtårne. Debatten bliver faciliteret af journalist Tine Gøtzsche, der også er vært på resten af konferencen.

Tilmeld dig launch-konferencen

Rikke Angel

Kontakt

Kontakt os, hvis du vil vide mere om launch-konferencen den 30. maj 2022.

Rikke Thøfner Angel

Email: [email protected]

Telefon: 3529 1789