Nyhed

Offentlig høring om Regionalfonden i 2014-2020

EU-Kommissionen evaluerer Regionalfonden i 2014-2020. Alle interesserede kan bidrage med deres mening om fonden ved den offentlige høring, der slutter den 12. april 2023.

  • 27. januar 2023
  • Nye regler, programændringer, høringer m.m.
Stockfoto - EU-flag

iStock.com/PeskyMonkey

EU-Kommissionen evaluerer Regionalfonden i 2014-2020 på tværs af medlemslandene. Som led i evalueringen giver EU-Kommissionen nu alle interesserede mulighed for at give deres mening til kende ved en offentlig høring, der er udformet som et spørgeskema. Spørgeskemaet er tilgængeligt på alle officielle EU-sprog. 

Den primære målgruppe for spørgeskemaet er interessenter, der har været involveret i udmøntningen af Regionalfonden i 2014-2020-perioden. Det kan være som tilsagnsmodtagere, projektpartnere, medlemmer af overvågningsudvalget eller virksomheder og borgere, der har deltaget i projekter støttet af fonden.

EU-Kommissionen opfordrer derudover alle med interesse for fonden til at udfylde spørgeskemaet.

Gå til spørgeskemaet

Evalueringen af Regionalfonden i 2014-2020 vil tage udgangspunkt i forskellige datakilder, herunder spørgeskemaer og ekspertpaneler. Resultatet af høringen vil blive opsummeret i en rapport, der offentliggøres på EU-Kommissionens portal.

Besøg EU-kommissionens portal