Nyhed

Webinar om analyse af erhvervsfremme i Region Sjælland

COWI har analyseret erhvervsfremme i Region Sjælland for Erhvervsstyrelsen. Analysen bliver præsenteret på et webinar den 9. marts 2023 kl. 14.00 – 15.00.

  • 2. februar 2023
  • Arrangementer, webinarer, konferencer og kampagner
Stockfoto - webinar

Foto: istock.com/svetikd

Analyse om erhvervsfremme i Region Sjælland

Formålet med analysen er at styrke vidensgrundlaget for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses udmøntning af erhvervsfremmemidler i regionen. COWI har på vegne af Erhvervsstyrelsen analyseret, hvordan regionalfonds- og socialfondsprogrammet er blevet udmøntet og har virket i Region Sjælland i perioden 2014-2020. Denne viden kan hjælpe operatører og andre med at tilrettelægge effektfulde projekter til gavn for virksomheder og borgere i Region Sjælland. 

Region Sjælland er – som den eneste danske region – kategoriseret som ”overgangsregion” i EU-regi. Det betyder blandt andet, at Region Sjælland har sin egen økonomiske ramme i EU-programmerne.

Webinar om analysen

COWI præsenterer sin analyse om erhvervsfremme i Region Sjælland på et webinar. Erhvervsstyrelsen opfordrer alle interesserede til at deltage i webinaret, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål om analysens resultater. 

Tid og sted

Webinaret er torsdag den 9. marts 2023 kl. 14.00 - 15.00.

Tilmelding

Gå til tilmeldingssiden

Portrætbillede Christian Andrea Schultz

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om webinaret.

Christian Andreas Schultz

Email: chrsch@erst.dk

Telefon: 3529 1569