Nyhed

Webinar om støttemuligheder til energiprojekter

Erhvervsstyrelsen, Innovationsfonden, EUDP og Energy Cluster Denmark inviterer til webinar om mulighederne for at søge støtte til energiprojekter inden for forskning, udvikling, test og demonstration.

  • 6. januar 2023
  • Grøn og cirkulær omstilling
  • Arrangementer, webinarer, konferencer og kampagner
Mænd ved vindmøller - stockfoto

Foto: iStock/Suwanb

Hvornår?

Mandag den 30. januar 2023 kl. 9.30 – 10.50 holder Erhvervsstyrelsen webinar sammen med Innovationsfonden, EUDP og Energy Cluster Denmark. Her sætter vi fokus på mulighederne for at støtte til energiprojekter inden for forskning, udvikling, test og demonstration.

Hvad handler webinaret om?

Statens offentlige puljer bidrager til de politiske mål om en reduceret udledning af drivhusgasser på 70 procent i 2030 og klimaneutralitet frem mod 2050. 

Udfordringerne er mange, og det er væsentligt at tænke på tværs af forsyningsarter og at udvikle nye grønne energiteknologiske løsninger, der kan understøtte den grønne omstilling til en rimelig pris.

På webinaret kan du høre mere om mulighederne og rammerne for offentlig støtte under forskellige programmer, herunder også den nye EU-fond - Fonden for Retfærdig Omstilling. 
Lige efter mødet kan du deltage i forskellige arbejdsgrupper, hvor du kan stille spørgsmål om projektansøgning, evalueringskriterier og drøfte din projektidé med andre.

Hvem er webinaret for?

Webinaret er for dig, der overvejer at søge støtte til et energiprojekt, og som gerne vil have klarhed over muligheder og rammer. 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde dig webinaret på Energy Cluster Denmarks hjemmeside.

Gå til tilmeldingssiden